Aj firemné športové hry môžu pomáhať! Dôkazom je aj krásne gesto spoločnosti ČSOB Leasing, ktorých podporu si Nadácia Detského kardiocentra veľmi váži. A ako celá myšlienka pomoci vznikla?
V ČSOB Leasingu každoročne organizujeme celofiremné stretnutie zamestnancov spojené s príležitosťou neformálne sa stretnúť, zašportovať si aj zrelaxovať v príjemnom prostredí krásnej slovenskej prírody. Zároveň je to pre nás možnosť prispieť na dobrú vec. V posledných rokoch sme zrenovovali a finančne podporili Múzeum oravskej dediny v Zuberci, tiež sme prispeli na záchranu ohrozeného druhu losa mokraďového vo Vyhniach aj na rozvoj mladých hokejových talentov. Keďže chceme každoročne pomáhať tam, kde je to potrebné, tento rok sme sa spoločnou teambuildingovou aktivitou rozhodli podporiť Nadáciu detského kardiocentra v Bratislave. Stavali sme veľkú „domino dráhu“ a za každú sekundu čo toto domino padalo sme sa rozhodli prispieť na detské kardiocentrum sumou 10 €. Teší ma, že sme spolu s kolegami zobrali túto úlohu naozaj zodpovedne a podarilo sa nám takto vyzbierať 2.500 €.
Ako to celé vyzeralo si môžete pozrieť vo videu TU:
Sme radi že môžeme týmto rozšíriť rady darcov pre nadáciu a prispieť na to najcennejšie čo všetci máme, na zdravie našich detí.
Za spoločnosť ČSOB Leasing Richard Daubner, generálny riaditeľ